Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
TM6 TM5

Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • 1 oz kale, stems removed
  • ½ oz lime juice
  • 1 tbsp white vinegar
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried red pepper flakes
  • 5 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 red onion, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 mixed bell peppers, cut into pieces (1½ in.)
  • 24 oz sirloin steak, cut into pieces (1½ in.)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 pieces
Calories
2051.6 kJ / 490.4 kcal
Protides
22.6 g
Glucides
55.7 g
Lipides
26.6 g
Graisses saturées
7.3 g
Fibre
21.6 g
Sodium
228 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r774664