Victoria Sponge
TM6 TM5 TM31

Victoria Sponge

4.0 (224 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • 170 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
    ou margarine, plus extra for greasing
  • 170 g caster sugar
  • 3 medium eggs
  • 170 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp natural vanilla extract (optionnel)

Filling

  • 100 g jam (e.g. strawberry and raspberry)
  • 200 g double cream
  • 150 g raspberries
  • 1 Tbsp icing sugar, for dusting

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1596.1 kJ / 381.5 kcal
Protides
4.7 g
Glucides
39.6 g
Lipides
23.1 g
Graisses saturées
13.9 g
Fibre
1.5 g
Sodium
402.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r77443