Spinach and Artichoke Garlic Bread
TM6

Spinach and Artichoke Garlic Bread

4.6 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz garlic cloves
  • 3 oz baby spinach
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz cream cheese, diced
  • 1 oz sour cream
    ou 1 oz plain yogurt
  • 6 oz marinated artichoke hearts, drained
  • ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste (optionnel)
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 French bread loaves (approx. 16 oz ea.)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
662.8 kJ / 158.4 kcal
Protides
5.4 g
Glucides
15.7 g
Lipides
8.5 g
Graisses saturées
2.7 g
Fibre
1 g
Sodium
284.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r765611