Vegan Chickpea and Mushroom Stew
TM6 TM5 TM31

Vegan Chickpea and Mushroom Stew

4.5 (96 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
  • 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
  • 1 tsp paprika
  • 100 g passata
  • 300 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (optionnel)
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 - 2 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1175 kJ / 281 kcal
Protides
11.1 g
Glucides
27.8 g
Lipides
14 g
Fibre
14.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757942