Blueberry Bundt Coffee Cake
TM6 TM5

Blueberry Bundt Coffee Cake

4.9 (68 évaluations )

Ingrédients

Topping

  • 1 oz unsalted butter, diced, cold, plus extra to grease
  • 1 oz brown sugar
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 oz slivered almonds
  • 2 tbsp old fashioned rolled oats

Batter

  • 8 oz blueberries, plus extra to garnish
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 8 oz unsalted butter, diced
  • 13 ½ oz sugar
  • 1 lemon
  • 3 large eggs
  • 2 tsp almond extract
  • 10 ½ oz buttermilk
  • 13 oz all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • ¾ tsp baking soda
  • ½ tsp salt

Frosting

  • 3 oz cream cheese
  • 2 oz confectioners sugar

Infos nut.
par 12 slices
Calories
26183.8 kJ / 6258.1 kcal
Protides
96.9 g
Glucides
862.5 g
Lipides
278.6 g
Graisses saturées
157.5 g
Fibre
23.9 g
Sodium
4052.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752997