Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
TM6 TM5 TM31

Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Nut Milk

  • 250 g mixed whole nuts (e.g. almonds, hazelnuts, peanuts, cashew nuts, see tip)
  • 1500 g water
  • 5 - 10 drops lemon juice (see tip)
  • 1 pinch coarse sea salt
  • 40 g honey

Citrus and Lavender Crumble

  • 150 g stale bread, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 20 g honey
  • 1 tsp lavender
  • ½ lemon, finely grated zest only
  • 1 orange, finely grated zest only
  • 50 g orange juice

Ice Cream

  • 250 g coconut cream
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp guar gum (see tip)
  • 150 g honey

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1628 kJ / 389 kcal
Protides
9.3 g
Glucides
36 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
10 g
Fibre
4.4 g
Sodium
121 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752034