Stale Bread Lasagne
TM6 TM5

Stale Bread Lasagne

3.5 (2 évaluations )

Ingrédients

Bolognese Sauce

  • 100 - 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), to taste
  • 200 g mixed vegetables (e.g. celery, carrots, onions), cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 800 g mixed mince, pork and beef, any clumps separated with a fork
  • 80 g water
  • 1 meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp meat stock paste
  • 300 g tinned chopped tomatoes
  • 1 tsp dried oregano (optionnel)
  • 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
  • ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste

Cream and Egg Mixture

  • 250 g milk
    ou cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
  • 3 medium eggs
  • ½ tsp salt

Lasagne Assembly

  • 10 - 14 slices stale bread (approx. 2 cm thick, see tip)
  • 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3836 kJ / 917 kcal
Protides
74 g
Glucides
29 g
Lipides
55 g
Graisses saturées
15 g
Fibre
5.4 g
Sodium
1123 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751998