Leftover Vegetable Stock
TM6 TM5

Leftover Vegetable Stock

3.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces
  • 1 onion, with peel, quartered
  • 50 g fresh mushrooms
  • 2 garlic cloves, with peels
  • 2 dried bay leaves
  • 4 whole allspice berries
  • 10 black peppercorns
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1500 g water
  • 2 tsp salt

Infos nut.
par 1 jar
Calories
392 kJ / 94 kcal
Protides
3 g
Glucides
21 g
Lipides
1 g
Graisses saturées
0.3 g
Fibre
5.3 g
Sodium
1635 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751996