Bygsuppe
TM5 TM6

Bygsuppe

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 80 g løg, skåret i halve
  • 60 g gulerødder, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 100 g porrer, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 100 g knoldselleri, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 100 g lufttørret kød, Bündnerfleisch, skåret i strimler (2 cm)
  • 30 g smør, usaltet
  • 80 g perlebyg
  • 900 g vand
  • 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
  • 100 g fløde, 35 %
  • 1 knivspids salt, juster efter smag
  • 1 knivspids peber, stødt, juster efter smag
  • ½ bundt bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1137 kJ / 273 kcal
Protides
9 g
Glucides
19 g
Lipides
17 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r750587