Rassolnik (syltet cornichonsuppe)
TM6 TM5 TM31

Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

5.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

  • 200 g syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
  • 100 g gulerødder skåret i skiver
  • 100 g løg skåret i kvarte
  • 30 g vegetabilsk olie
  • 70 g tomatpure
  • 300 g kyllingehjerte
  • 30 g perlebyg skyllet
  • 1000 g kyllingebouillon
    ou 1000 g vand
  • ½ tsk salt
  • 300 g kartofler skåret i tern (1 cm)
  • 10 peberkorn, sorte
  • 1 laurbærblad, tørret
  • 10 g dild, frisk til servering
    ou 10 g persille, frisk til servering
  • 60 g creme fraiche til servering

Infos nut.
par 1 portion
Calories
272 kcal / 1137 kJ
Protides
13 g
Lipides
19 g
Glucides
18 g
Fibre
2.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives