Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
TM6 TM5

Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad

4.1 (58 évaluations )

Ingrédients

Rice

  • 9 oz basmati rice
  • ½ tsp salt
  • 24 oz water

Carrot Salad

  • 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 2 tsp lime juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 tbsp maple syrup
  • 2 tsp sesame seeds, plus extra to garnish

Kung Pao Cauliflower

  • 2 oz tamari sauce, divided
  • 2 tbsp corn starch, divided
  • ½ tsp dried chili flakes
  • 32 oz cauliflower florets, cut into bite size pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp ginger paste
  • ½ oz olive oil
  • 1 red chili pepper halved, destemmed and seeds removed
  • 2 green onions, divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)
  • ½ tsp vegetable stock paste
  • 1 oz hoisin sauce
  • 7 oz water
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 tbsp maple syrup

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1854.8 kJ / 443.3 kcal
Protides
11.9 g
Glucides
82.4 g
Lipides
8.2 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
7.6 g
Sodium
1408 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r735519