Basic kimchi
TM6 TM5 TM31

Basic kimchi

3.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
  • 10 g piece fresh ginger, cut into slices
  • 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
  • 2 carrots, cut into pieces
  • 1 pear, cored and cut into slices
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 tbsp shiro (white) miso paste
  • 70 g chilli broad bean paste

Infos nut.
par 1000 g
Calories
2133.1 kJ / 509.8 kcal
Protides
28.1 g
Glucides
94.2 g
Lipides
8.3 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
23.8 g
Sodium
65023.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r731288