Sweet and sour pork ribs
TM6 TM5

Sweet and sour pork ribs

4.7 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g vegetable oil
  • 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
  • 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
  • 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 50 g rice wine vinegar
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3193.5 kJ / 763.3 kcal
Protides
14.2 g
Glucides
13.6 g
Lipides
71.5 g
Graisses saturées
29.3 g
Fibre
0.1 g
Sodium
33.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r728753