Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
TM6 TM5 TM31

Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa

4.7 (83 évaluations )

Ingrédients

Smoked salmon and avocado salsa

  • 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
  • 80 g smoked salmon
  • 10 fresh baby spinach leaves (optional)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
  • ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)

Poached egg pots

  • 700 g water
  • 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
  • ½ tsp sea salt
  • 30 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp Parmesan cheese, grated
  • 2 eggs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1539.5 kJ / 366.6 kcal
Protides
23.4 g
Glucides
2.6 g
Lipides
28.3 g
Graisses saturées
8.1 g
Fibre
5.3 g
Sodium
1333.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r72556