Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 250 g skinless salmon fillet, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorns
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • micro sprouts, to garnish
  • 6 slices toast

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Protides
20.6 g
Glucides
16.5 g
Lipides
24.1 g
Graisses saturées
4.7 g
Fibre
7.3 g
Sodium
457.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r721519