Five spice duck with mushrooms and Asian greens
TM6 TM5

Five spice duck with mushrooms and Asian greens

4.6 (29 évaluations )

Ingrédients

Five spice powder

  • 2 tsp Szechuan peppercorns
  • 3 star anise
  • 2 tsp fennel seeds
  • 2 cinnamon quills
  • 6 whole cloves

Duck

  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 garlic clove
  • ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
  • 2 duck breasts, skin on
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 500 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 tbsp soy sauce
  • 100 g Asian greens, cut into pieces
  • 50 g broccolini, cut into thirds
  • 2 tbsp honey
  • 2 tsp sesame oil
  • 4 fresh mushrooms, cut into slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1525.8 kJ / 364.7 kcal
Protides
37.4 g
Glucides
27.5 g
Lipides
12.9 g
Graisses saturées
2.9 g
Fibre
4.3 g
Sodium
1058.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r71945