Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
TM6 TM5 TM31

Baked chocolate ricotta with blueberries and cream

4.2 (28 évaluations )

Ingrédients

  • butter, for greasing moulds
  • 30 g white sugar, plus 2 tsp extra for coating moulds
  • 70 g dark chocolate chips
  • 250 g smooth ricotta cheese, drained
  • 3 eggs
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 80 g pouring (whipping) cream, plus extra whipped cream to serve
  • fresh blueberries, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1531.7 kJ / 366.1 kcal
Protides
12.9 g
Glucides
20.4 g
Lipides
26.1 g
Graisses saturées
15.1 g
Fibre
2 g
Sodium
109.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r71922