Ancho chilli and black bean stew
TM6

Ancho chilli and black bean stew

4.6 (33 évaluations )

Ingrédients

  • 1 - 2 dried ancho chillies, to taste
  • hot water, to soak
  • 2 sprigs fresh coriander, stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g onion, cut into wedges
  • 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • 300 g mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
  • 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • ½ tsp sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
804.3 kJ / 191.5 kcal
Protides
8.7 g
Glucides
20.2 g
Lipides
6 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
9.9 g
Sodium
394.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r716785