Tuna Avocado Bowl
TM6 TM5

Tuna Avocado Bowl

4.7 (19 évaluations )

Ingrédients

Ponzu Sauce

  • 2 oz lemon juice
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 2 tsp sesame oil

Tuna Bowl

  • 8 oz long-grain brown rice
  • 40 oz water
  • 1 tsp salt
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 1 tsp sesame oil
  • 16 oz tuna, sashimi-grade, cubed (½ in.)
    ou 16 oz tofu, extra-firm, cubed (½ in.)
  • 2 tsp toasted sesame seeds
  • 2 green onions, sliced on the bias
  • 4 oz mixed salad greens
  • 1 ripe avocado, sliced (¼ in.)
  • 2 oz cucumber, cubed (½ in.)
  • 2 oz mango, sliced (¼ in.)
  • nori seaweed, julienned, to garnish
  • pickled ginger, to garnish, (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2033 kJ / 486 kcal
Protides
36 g
Glucides
55 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
8 g
Sodium
1241 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r703887