Smoked salmon slice
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon slice

3.6 (21 évaluations )

Ingrédients

Rice base

  • 40 g butter, softened, plus extra for greasing
  • 300 g white rice
  • 900 g water
  • 1 egg
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Salmon

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g butter, softened
  • 40 g plain flour
  • 1 ½ tsp curry powder
  • 320 g full cream milk
  • 50 g mayonnaise (see Tips)
  • 1 egg
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 pinch sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • ½ tsp sesame seeds (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2126.8 kJ / 506.3 kcal
Protides
19.3 g
Glucides
48.2 g
Lipides
26.3 g
Graisses saturées
12 g
Fibre
1 g
Sodium
793.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70137