Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 (5 évaluations )

Ingrédients

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 10 oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    ou 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 oz fresh raspberries
  • ½ oz glucose (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp ice water

Assembly

  • colored sprinkles (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1975 kJ / 472 kcal
Protides
9 g
Glucides
55 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
14 g
Fibre
5 g
Sodium
89 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r698278