Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
TM6 TM5

Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle

4.2 (5 évaluations )

Ingrédients

Raspberry Gel

  • 16 oz fresh raspberries
  • 4 oz sugar
  • 1 ½ tsp agar-agar

Red Velvet Cake

  • 4 oz sugar
  • 2 oz vegetable shortening, plus extra to grease
  • 1 large egg
  • 3 ½ oz buttermilk
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tsp white vinegar
  • 2 tsp gel food coloring, red
  • 5 oz all-purpose flour
  • 3 tbsp Dutch-processed cocoa powder
  • 1 tsp baking soda
  • ½ tsp salt

Cream Cheese Frosting

  • 4 oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 4 oz cream cheese, diced, room temperature
  • 8 oz confectioners sugar

Assembly

  • 16 oz fresh raspberries

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1619 kJ / 387 kcal
Protides
4 g
Glucides
58 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
6 g
Sodium
255 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r698269