Chinese-style stir-fried vegetables
TM6 TM5

Chinese-style stir-fried vegetables

4.7 (308 évaluations )

Ingrédients

  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled, to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce or soy sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
466.1 kJ / 111 kcal
Protides
3 g
Glucides
5.6 g
Lipides
7.8 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
4 g
Sodium
172.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68693