Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions, quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1393 kJ / 333 kcal
Protides
12 g
Glucides
20 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
4 g
Sodium
680 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r686039