Asian-style fish fillets
TM6 TM5 TM31

Asian-style fish fillets

3.8 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh coriander, stems and leaves only
  • 2 ½ cm piece fresh lemongrass, white part only
  • 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 lime, zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved
  • 1 tsp sesame oil
  • 600 g white fish fillets (see Tip)
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • freshly ground pepper, to season
  • 400 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 500 g mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices
  • fresh bamboo shoots (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1659.1 kJ / 395 kcal
Protides
37.5 g
Glucides
41 g
Lipides
7.2 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
6.3 g
Sodium
733.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68600