Thai red curry paste
TM6 TM5

Thai red curry paste

4.7 (121 évaluations )

Ingrédients

  • 2 tbsp coriander seeds
  • 8 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 tbsp ground paprika
  • 8 garlic cloves
  • 4 limes, zest and juice only, no white pith
  • 4 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 100 g peanut oil or 100 g grapeseed oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
626.6 kJ / 149.2 kcal
Protides
1.4 g
Glucides
2.6 g
Lipides
13.5 g
Graisses saturées
2.3 g
Fibre
5.7 g
Sodium
23 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68365