Steak, Guinness® and Oyster Pie
TM6 TM5 TM31

Steak, Guinness® and Oyster Pie

4.5 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
  • 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
  • 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 garlic cloves
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g plain flour
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou ½ tsp beef stock paste, homemade
  • 250 g water
  • 250 g Guinness®
  • 250 g button mushrooms, quartered
  • 12 fresh oysters, shucked, with any juices
  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2321.8 kJ / 554.9 kcal
Protides
37.2 g
Glucides
34.5 g
Lipides
28.8 g
Graisses saturées
7.9 g
Fibre
2.1 g
Sodium
1088.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r680508