Black Rice Risotto with Mixed Seafood
TM6 TM5

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.4 (16 évaluations )

Ingrédients

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 9 oz black rice, rinsed
  • 8 oz squid rings, raw (approx. 8 tubes)
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz fish stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 4 oz red bell pepper, quartered, thinly sliced
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • ½ tsp paprika, to taste
  • fresh parsley, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1456 kJ / 348 kcal
Protides
19 g
Glucides
38 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
2 g
Sodium
850 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r678596