Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whole milk
- 1 oz panko bread crumbs
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs, leaves only (parsley, basil and oregano)
- 1 large egg
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip)
- ¼ tsp ground black pepper
-
18
oz ground chicken, broken into pieces
ou 18 oz ground turkey, broken into pieces - extra virgin olive oil, to grease
Sauce
- ½ oz extra virgin olive oil
- 7 oz red onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh mixed herbs, leaves only (parsley, basil and oregano), plus extra to garnish
- 1 can tomatoes (15.5 oz), whole or diced
- 1 oz tomato paste
- 12 oz water
- 2 tsp sugar
- 1 tbsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip)
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protides
- 20 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 569 mg
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