Chilli mussels with risoni
TM6 TM5 TM31

Chilli mussels with risoni

4.1 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 anchovy fillets
  • 20 g olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 100 g dry white wine
  • 250 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried risoni pasta
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1469 kJ / 349.8 kcal
Protides
42.3 g
Glucides
26.4 g
Lipides
7.4 g
Graisses saturées
1.5 g
Fibre
3.2 g
Sodium
1843.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r659866