Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
TM6 TM5

Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)

4.7 (26 évaluations )

Ingrédients

Pie Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ½ oz sugar
  • ½ tsp salt
  • 12 oz unsalted butter, cubed, plus extra to grease
  • 4 oz ice cold water

Apple Filling

  • 5 oz sugar, plus extra to sprinkle
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 36 oz dessert apples (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (½ in.)
  • 2 oz honey
  • 1 oz cornstarch
  • 1 tsp vanilla extract
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 1 ½ - 2 oz lemon juice (juice of 1 lemon)
  • 1 large egg
  • 1 tsp water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2536 kJ / 606 kcal
Protides
6 g
Glucides
79 g
Lipides
30 g
Graisses saturées
19 g
Fibre
5 g
Sodium
162 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r652440