Asian-style rice with eggs and vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style rice with eggs and vegetables

4.3 (104 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g light sesame oil
    ou 20 g peanut oil
  • 100 g onions, cut in halves
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 stock cube (for 0.5 l) (optionnel)
    ou 1 heaped tsp stock paste, homemade (optionnel)
  • 350 g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
    ou 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
  • 4 eggs

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1748 kJ / 418 kcal
Protides
16 g
Glucides
54 g
Lipides
15 g
Fibre
4.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r65214