Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
TM6 TM5

Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

4.9 (58 évaluations )

Ingrédients

Zucchini Cupcakes

  • 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
  • 3 large eggs
  • 8 oz sugar
  • 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
  • 3 ½ oz orange juice
  • 12 oz all-purpose flour
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground cloves

Cream Cheese Frosting

  • 12 oz confectioners sugar
  • 8 oz cream cheese, diced
  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tsp vanilla extract
  • zucchini slices, dehydrated, to garnish

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1088 kJ / 260 kcal
Protides
3 g
Glucides
36 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
1 g
Sodium
225 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r640347