Curried chicken salad wraps
TM6 TM5 TM31

Curried chicken salad wraps

4.7 (191 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
  • 8 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 spring onions/shallots, white part only, cut into thirds
  • 50 g toasted pine nuts
  • 25 g raisins (optional - see Tips)
  • 200 g mayonnaise (see Tips)
  • 2 tsp curry powder (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp salt, for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper, for seasoning
  • rocket leaves, to serve
  • 6 tortillas, low carb or keto wraps of choice (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2129.5 kJ / 507 kcal
Protides
20.9 g
Glucides
10.3 g
Lipides
42.9 g
Graisses saturées
6.9 g
Fibre
7.1 g
Sodium
510.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r625149