Almond and blueberry breakfast muffins
TM6 TM5 TM31

Almond and blueberry breakfast muffins

4.0 (356 évaluations )

Ingrédients

  • 260 g blanched almonds
  • 30 g coconut flour
  • 2 tsp gluten free baking powder
  • 1 pinch salt
  • 3 eggs
  • 60 g monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • 120 g milk of choice (see Tips)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract
  • 125 g frozen blueberries

Infos nut.
par 1 portion
Calories
884.9 kJ / 210.7 kcal
Protides
7.1 g
Glucides
4.6 g
Lipides
18.1 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
3.3 g
Sodium
93 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r625147