Prawn noodle curry
TM6 TM5 TM31

Prawn noodle curry

4.3 (117 évaluations )

Ingrédients

  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 50 g fresh oyster mushrooms
  • 540 g coconut milk
  • 60 g water
  • 1 tbsp red curry paste (see Tip)
  • 1 tsp fish sauce
  • 20 medium raw prawns, peeled with tails intact
  • 100 g vermicelli noodles, broken into halves
  • fresh bean sprouts, for garnishing
  • micro herbs, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1759.1 kJ / 418.8 kcal
Protides
25.1 g
Glucides
29.1 g
Lipides
22.1 g
Graisses saturées
17.1 g
Fibre
1.9 g
Sodium
834.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r624740