Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
TM5 TM6

Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes

3.3 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 5 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 5 oz green bell pepper, deseeded and whites removed, quartered
  • 5 oz yellow onions, quartered
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 3 oz unsalted butter, divided
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 8 oz crawfish meat, raw, peeled, cut into pieces (1 in.)
    ou 8 oz lobster, cut into pieces (1 in.)
  • 6 large eggs
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp white pepper, to taste
  • 4 oz tomatoes, diced (½ in.), divided between omelets
  • Cajun Sunshine hot pepper sauce, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3372 kJ / 806 kcal
Protides
39 g
Glucides
17 g
Lipides
65 g
Graisses saturées
29 g
Fibre
4 g
Sodium
1400 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r596271