Beetroot and avocado eggs
TM6 TM5 TM31

Beetroot and avocado eggs

4.2 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g water
  • 6 eggs
  • 100 g beetroot, cut into pieces
  • 110 g apple cider vinegar
  • 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • ¾ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 avocado, flesh only
  • 1 tbsp sour cream
  • 10 - 12 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
  • fresh chervil, leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1222.1 kJ / 291 kcal
Protides
16.7 g
Glucides
4.2 g
Lipides
21.8 g
Graisses saturées
5.6 g
Fibre
7 g
Sodium
755.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r593712