Peking-Style Duck Pancakes
TM6 TM5

Peking-Style Duck Pancakes

4.8 (19 évaluations )

Ingrédients

Duck

  • 60 oz water
  • 6 oz honey
  • 1 tbsp Sichuan pepper
  • 4 star anise
  • 1 cinnamon stick
  • 1 oz ginger, cut into pieces
  • 1 oz tamari sauce
  • 1 fresh mandarin orange, thin peel only, no pith
  • 1 duck, head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)
  • 1 - 2 tsp Chinese five spice

Pancakes

  • 25 ½ oz water, divided
  • 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ⅛ tsp salt
  • sesame oil, to brush
  • sweet plum sauce, to serve
  • 1 English cucumber, thinly sliced in matchsticks (2 in.)
  • 8 green onions, thinly sliced in matchsticks (2 in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2071 kJ / 495 kcal
Protides
43 g
Glucides
34 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
2 g
Sodium
193 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r577605