Steamed Whole Fish
TM6 TM5

Steamed Whole Fish

4.6 (13 évaluations )

Ingrédients

  • 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
  • 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
  • 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
  • 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
  • ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 dried red chilies, stems removed
  • ½ oz sesame oil
  • 2 tbsp fermented black bean paste
  • 3 oz tangerine juice
  • 22 oz water, divided
  • chopped cilantro, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1046 kJ / 250 kcal
Protides
22 g
Glucides
8 g
Lipides
15 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
2 g
Sodium
461 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r574916