Black-eyed Bean Stew with Vegetables
TM6

Black-eyed Bean Stew with Vegetables

4.1 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g black-eyed beans, dried (see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 800 g water, plus extra for soaking beans
  • 150 g carrots
  • 150 g leeks
  • 300 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled
  • 1 - 2 tomatoes, to taste
  • 30 g tomato purée
  • 20 g cider vinegar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g maple syrup
  • 1 tsp salt
  • 2 tsp ground turmeric
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 tsp sweet paprika
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1497 kJ / 356 kcal
Protides
16 g
Glucides
56 g
Lipides
7 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
13 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r569294