Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
TM6 TM5 TM31

Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)

4.4 (107 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g vegetable oil
  • 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
  • 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 50 g rice wine vinegar
  • 15 g light soy sauce
  • 15 g dark soy sauce

Infos nut.
par 2 portions
Calories
6931.6 kJ / 1650 kcal
Protides
98 g
Glucides
63.8 g
Lipides
113.4 g
Graisses saturées
38.7 g
Fibre
2 g
Sodium
1994.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542636