Ma po dou fu (mapo tofu)
TM6 TM5 TM31

Ma po dou fu (mapo tofu)

3.1 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 2 tsp vegetable oil
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 80 g pork mince
  • 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
  • ½ tsp chilli powder
  • 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
  • 30 g garlic cloves, cut into thin slices
  • ½ tsp chilli paste (see Tips)
  • 1 tsp red chilli oil (see Tips)
  • 80 g water
  • 1 tsp light soy sauce
  • 2 tsp dark soy sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
905.2 kJ / 215.5 kcal
Protides
18.1 g
Glucides
2.1 g
Lipides
14.2 g
Graisses saturées
2.4 g
Fibre
5.6 g
Sodium
304.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542635