Luo bo gao (radish cakes)
TM6 TM5 TM31

Luo bo gao (radish cakes)

4.6 (42 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g plain flour
  • 150 g rice flour
  • 1400 g water, plus extra for soaking
  • 2 tsp salt
  • 4 - 5 dried shiitake mushrooms
  • 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
  • 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
  • 30 g dried shrimp (see Tips)
  • 2 eschalots
  • 30 g vegetable oil
  • 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
  • 20 g caster sugar
  • 2 tsp light soy sauce
  • 2 spring onions/shallots, cut into thin slices

Infos nut.
par 10 slices
Calories
7416.2 kJ / 1765.8 kcal
Protides
70.3 g
Glucides
171.8 g
Lipides
86 g
Graisses saturées
23.8 g
Fibre
16.6 g
Sodium
6903.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542622