Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
TM6 TM5 TM31

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.2 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g dried shrimp (see Tips)
  • water, for soaking
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 3 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 60 g carrot, cut into thin slices
  • 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
  • 1 pinch salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 1 tsp gluten free cornflour
  • 2 tbsp water
  • 4 - 5 drops sesame oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
470.3 kJ / 112 kcal
Protides
3.2 g
Glucides
4.1 g
Lipides
8.8 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
2.3 g
Sodium
353.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542621