Xi hu niu rou geng (beef broth)
TM6 TM5 TM31

Xi hu niu rou geng (beef broth)

4.4 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
  • 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 20 g vegetable oil
  • 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
  • 150 g silken tofu, cut into thin strips
  • 600 g water, plus 2 tablesoons extra
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 3 egg whites
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ground white pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
604.4 kJ / 143.9 kcal
Protides
13.4 g
Glucides
4.3 g
Lipides
7.8 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
2.1 g
Sodium
949.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r540588