Suan la tang (hot and spicy soup)
TM6 TM5 TM31

Suan la tang (hot and spicy soup)

4.1 (19 évaluations )

Ingrédients

Chilli oil

  • 1 garlic clove
  • 1 eschalot, peeled
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 3 tbsp chilli powder, to taste
  • 200 g oil

Szechuan soup

  • 3 dried shiitake mushrooms
  • 10 g dried black fungus (see Tips)
  • warm water, for soaking
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 60 - 90 g canned bamboo shoots, drained
  • 1000 g water, plus an extra 3 tablespoons
  • 200 g pork mince
  • 100 g fresh enoki mushrooms, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 3 - 4 tbsp Chinese black vinegar, to taste
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp sugar
  • ground black pepper, to taste
  • 2 tbsp arrowroot flour
  • 150 g tofu, cut into cubes (1 cm)
  • 1 egg white, lightly beaten
  • 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
738.2 kJ / 175.8 kcal
Protides
13 g
Glucides
10.7 g
Lipides
8.1 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
2.3 g
Sodium
368.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r539851