Disque cuisson Thermomix® requis

Afin de réaliser cette recette, vous avez besoin du Disque cuisson Thermomix®. En savoir plus

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
TM6

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

4.5 (11 évaluations )

Ingrédients

Filling

  • 5 g fresh tarragon leaves
    ou fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • 80 g artichoke hearts, in oil, drained
  • 100 g ricotta cheese
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce

  • 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
  • 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid powder
  • 2 red peppers, halved and deseeded
  • 4 garlic cloves, unpeeled
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 40 g olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1831.8 kJ / 437.8 kcal
Protides
44.6 g
Glucides
13 g
Lipides
22.5 g
Graisses saturées
5.7 g
Fibre
3.9 g
Sodium
625.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r537271