Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
TM6

Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

3.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Coconut Streusel

  • 50 g plain flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced
  • 5 g ground cinnamon
  • 30 g Demerara sugar
  • 30 g flaked coconut

Pineapple in Chilli Syrup

  • 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
  • 1 fresh red chilli, halved lengthways
  • 400 g sugar
  • 380 g dark rum
  • 850 g water
  • 1 Tbsp cornflour
  • ice cream, for serving (see tip)
  • fresh mint leaves, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2905 kJ / 693 kcal
Protides
4 g
Glucides
97 g
Lipides
14 g
Fibre
2.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r514398