Meat stock paste
TM6 TM5 TM31

Meat stock paste

3.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
  • 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 30 g red wine
    ou 30 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
2754 kJ / 658 kcal
Protides
59 g
Glucides
14 g
Lipides
38 g
Fibre
7.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r50984